Ideas of Inclusion – SNSL:n maksuton työpaja Seinäjoella 21.5.

Suomen Nuorisosirkusliitto järjestää sirkusohjaajille ja apuohjaajille maksuttoman koulutuksen Seinäjoella la 21.5. klo 13–16.

Mitä on yhdenvertainen sirkus ja miten voin ohjaajana/apuohjaajana vaikuttaa siihen, että kaikilla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus päästä sirkusharrastamisen pariin? Kansainvälisessä Ideas of Inclusion -hankkeessa kehitetty työpaja on sirkusohjaajien sirkusohjaajille kehittämä kokonaisuus, jossa sukelletaan yhdenvertaisuuden maailmaan sirkuksen näkökulmasta. Tiiviissä kokemuksellisessa työpajassa aihetta lähestytään sekä käytännön harjoitusten että teorian kautta. Osallistu ja innostu!

Kansainvälisen Ideas of Inclusion -hankkeen suomenkielisessä työpajassa pohditaan yhdenvertaisuutta nuorisosirkuksen arjessa. Työpaja on kansinvälisen sirkusohjaajajoukon suunnittelema. Työpaja on suunnattu sirkusohjaajille ja apuohjaajille, mutta myös sirkuskoulujen muu henkilökunta ja sirkusopiskelijat sekä muiden taideharrastusten ohjaajat ovat tervetulleita osallistumaan.

Koulutus järjestetään Sirkus Muudin tiloissa, Varastotie 11, 60100 Seinäjoki.

Koulutuksen järjestää Suomen Nuorisosirkusliitto osana Erasmus+-rahoitteista Ideas of Inclusion -hanketta ja se on siksi osallistujille maksuton.

Suomen Nuorisosirkusliiton jäsenyhteisöjen edustajilla on mahdollisuus hakea matka-avustusta koulutukseen osallistumiseksi.

Ilmoittaudu tästä mukaan 19.5. mennessä täällä 

Suomen Nuorisosirkusliitto: https://snsl.fi/