Hands some Feetin uutisia

  • City of Karratha Red Earth Arts Festival 2022. (kuva: Pilbara Site Pics)

Helmikuussa Hands some Feet osallistui Tukholmassa järjestettäville Subcase 2022 -festivaaleille pitchaamalla uuden teoksensa Colorsphere. Colorsphere on lapsille ja koko perheelle suunnattu visuaalinen nykysirkusteos, joka yhdistää innovatiivista teknologiaa, akrobatiaa, jongeerausta ja fyysistä teatteria. Teos pohjautuu kahden modifioidun tennispallokoneen ympärille, jotka ampuvat palloja jopa 80 km/h nopeudella. Teos saa ensi-iltansa vuonna 2023.

Maaliskuussa ryhmän duoteos Hands some Feet vei ryhmän esiintymään Red Earth Arts -festivaaleille Karrathaan Australiaan. Huhtikuussa ryhmä palaa Suomeen ja Hands some Feet nähdään kahden esityksen verran Kangasala-talolla Kangasalalla. Toukokuun alussa ryhmä suuntaa kesäkiertueelle, joka tänä vuonna käynnistyy Petit-Fôretissa Ranskassa. Hands some Feet -kiertue jatkuu lokakuuhun asti ja vie ryhmän Ranskan lisäksi muun muassa Luxemburgiin, Unkariin, Slovakiaan ja Belgiaan. 

Hands some Feetin toimintaa ja kiertuetta voi seurata Instagramissa ja Facebookissa @handssomefeet sekä ryhmän kotisivuilla www.handssomefeet.com.