Hae mukaan verkostoitumismatkalle CINARS Biennaleen 7.–12.11.2022

  • Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten suomalainen delegaatio vierailulla The 7 Fingersissä CINARS 2018:ssa.

Haku on osa Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhteistä kansainvälistymishanketta, joka vahvistaa tanssin ja sirkuksen kansainvälistä näkyvyyttä, vientiä ja verkostoja Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa vuosina 2019-23. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Hakuohjeet alla. Deadline hakemuksille 27.4.2022

Kanadan Montrealissa järjestetään 7.–12.11.2022 esittävien taiteiden CINARS-biennaali ja messut (siirryt toiselle sivustolle) jo 19. kerran. Se on yksi esittävän taiteen keskeisimpiä kansainvälisiä konferensseja ja verkostoitumistapahtumia. Tapahtumaan sisältyy mm. showcase- ja pitchausohjelmaa, ammattilaiskeskusteluja ja messuosastot.

Montrealin verkostoitumis- ja messumatkalle valitaan mukaan 10-12 osallistujaa. Aktiivinen osallistuminen matkaohjelmaan sekä oman työn ja organisaation esittely ovat olennainen osa kokonaisuutta. Ohjelmaan kuuluu myös tiivis osallistuminen yhteispohjoismaiselle messuosastolle, mahdollisia tutustumiskäyntejä paikallisiin esitystahoihin.

Hankkeen puitteissa järjestetään myös kaksi vientivalmennus-webinaaria, yksi elo- ja toinen lokakuussa 2022. Matkalle valitut sitoutuvat osallistumaan näihin.

Kenelle: Sirkuksen ja tanssin ammattilaisille: tuottajille, taiteilijoille ja managereille, joilla on jo kansainvälisen työn kokemusta. Haluamme kannustaa myös Cinars Biennaleen & Cinars Web -tapahtumiin 2020 ja 2021 valittuja osallistujia hakemaan mukaan 2022 tapahtumaan.

Matka- ja majoitustuki osallistujille:

Tiedotuskeskukset tukevat lentolippu- ja majoituskuluja max. 1500 euroa per henkilö sekä maksaa osallistujien Cinars-rekisteröinnin. Kanadan hintatason ja lentojen hinnat huomioon ottaen on todennäköistä, että kustannukset ylittävät tukisumman, eli suosittelemme tutustumaan hintoihin ajoissa. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matka- ja majoituskulujen lisäksi ruokailut, julkinen liikenne, lentokenttäkuljetukset ja muut mahdolliset kulut.

HUOM: Osallistujat sitoutuvat tekemään tiedotuskeskuksille matkaraportin, joka julkaistaan blogi-kirjoituksena tiedotuskeskusten sivuilla.                  

Lisää CINARS:ista: https://cinars.org/en/cinars/about?section=biennale-cinars#content

Kiinnostuitko?

Järjestämme 21.4. klo 14.00–15.00 kiinnostuneille hakijoille Zoom-tapaamisen, jossa keskustellaan Cinars Biennalen ohjelmasta ja suunnitelmista sekä on mahdollista esittää kysymyksiä. Ilmoittaudu tapaamiseen 20.4. mennessä: https://forms.gle/wcV6qajN3eipw5DK7

Näin haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen viimeistään 27.4.

Sirkuksen hakemukset:

Tanssin hakemukset:

Kerro hakemuksessa millä tavalla osallistumisesi tukisi omaa kansainvälistymistäsi ja ammatillista kehitystäsi sekä miten matkalla syntyviä kontakteja on tarkoitus käyttää.

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset tekevät valinnat hakemusten perusteella viikolla 18.