Avoin haku: Liisa Pentti +Co Studion kesäresidenssi 2022

(Scroll down for English)

Liisa Pentti +Co tarjoaa residenssimahdollisuuden Suomessa ja ulkomailla toimiville tanssi- ja esitystaiteilijoille ja -työryhmille studiossaan Helsingissä Hernesaaressa kesä-heinäkuussa 2022. Residenssitoiminnan tavoitteena on tarjota taiteilijoille ja työryhmille rauhallinen työskentelytila, jota voi hakea esim. tutkimukselliseen tai tulevaan projektiin liittyvään työskentelyyn. Residenssin lopuksi taiteilijoilla on halutessaan mahdollisuus järjestää work-in-progress-tyylinen esitys tai tapahtuma, mutta tämä ei ole millään muotoa pakollista.

Tarjoamme 1–2 viikon mittaisia residenssiperiodeja välillä 13.6.–31.7. Liisa Pentti +Co Studion pinta-ala on 80 m², minkä lisäksi käytössä on n. 25 m² tauko-/toimistotila. Tilan korkeus on noin 3,1 metriä, ja tilassa on ikkunat takaseinällä. Studiossa on harmaa tanssimatto, loisteputkivalaistus sekä äänentoistolaitteet.

Haku residenssiin on nyt käynnissä ja päättyy 2.5.2022.Vapaamuotoisen hakemuksen tulee sisältää taiteilijan tai työryhmän yhteyshenkilön yhteystiedot, residenssiperiodin työsuunnitelma, sopivat ajankohdat, mahdollisimman monen työryhmän jäsenen ansioluettelot sekä 1–2 videolinkkiä taiteilijan/työryhmän aikaisempiin töihin. Lähetä hakemus osoitteeseen 2.5.2022 mennessä. Päätöksestä ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostitse 18.5.2022 mennessä.

Lisätietoja residenssimahdollisuudesta antaa Liisa Pentti. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen .

Lisätietoja ja kuvia studiosta: http://liisapentti.com/fi/studio-2/

Open call now: Liisa Pentti +Co Studio residency programme for summer 2022

Liisa Pentti +Co offers a residency programme in the company’s studio in Helsinki for dance and performance artists and working groups working in Finland and abroad. The residency period is June-July 2022. The aim of the residency programme is to offer a peaceful working space for research or for working towards a future production. During the residency, it is possible to present a work-in-progress showing or a small event at the studio, but this is not in any way mandatory.

We offer 1-to-2-week residency periods between 13.6.-31.7.2022. The size of the studio is 80 m², and in addition there is an office / lounge space of appr. 25 m². The height of the space is about 3,1 metres and the studio has windows on one side. The facility has a grey marley flooring, fluorescent tube lighting and a sound system.

The application period for the residency is now open and ends on 2.5.2022. The informal application must include the artist’s or contact person’s contact information, a plan for the working period, possible periods for the residency, CVs for as many members of the working group as possible and 1 to 2 video links to previous works. Send your application to by 2.5.2022. All applicants will be informed about the results via email by 18.5.2022.

For more information about the residency programme contact Liisa Pentti at . More info and photos of the studio: http://liisapentti.com/studio/