Tule mukaan Pelitaiteen Slow Jamiin luomaan poikkitaiteellisia pelikonsepteja!

Pelitaiteen Slow Jam on ensimmäistä kertaa järjestettävä verkkotapahtumakokonaisuus, joka on osa Kouvolan Capital of Game Art -ohjelmistoa. Pelitaiteen Slow Jam kutsuu luovan ja elämysalojen ammattilaisia oppimaan pelikehittämisen vaiheista, saamaan uusia näkökulmia eri aloilta sekä haastamaan omia ajatusmalleja. Slow Jam järjestetään 15.3.–21.4. sisältäen peliaiheisia luentoja, työpajatyöskentelyä ja sparrausta. Työskentely tapahtuu pääosin Gather Town -alustalla, joka on jo itsessään virkistävä ympäristö etätyöskentelyyn tiimin kanssa.

Slow Jamin tavoitteena on törmäyttää eri alojen osaajia ja tarjota uusia näkökulmia ja ideoita omaan työskentelyyn. Siksi kutsumme mukaan myös sirkusalan ammattilaisia muiden luovien alojen ohella. Voisiko peliala tarjota inspiraatiota teoksiin tai mitä voisit antaa itse pelialalle? Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta pelialalta tai pelitapahtumista.

Lisätietoja Slow Jamista ja ilmoittautuminen: Pelitaiteen Slow Jam – Xamk

Pelitaiteen Slow Jam on osa PARK Peliala suunnannäyttäjänä kohti pandemiaresilienttiä koulutusta -hankkeen toimenpiteitä, joilla pyritään löytämään pandemiaresilienttejä toimintamalleja ja palveluideoita matkailu-, tapahtuma- ja luovan alan kentille. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hanketta toteuttavat Xamk, JAMK, KAMK ja LAB-ammattikorkeakoulut. 

Ota seurantaan myös Capital of Game Art somekanavat, mikäli pelitaide kiinnostaa! Luvassa on monipuolista ohjelmaa vuosien 2022-2023 aikana.

Instagram : Capital of Game Art @capitalofgameart  
Facebook : Capital of Game Art @capitalofgameart