Taidekoulu Estradi etsii rehtoria 1.8.2022 alkaen. Hae 8.4. mennessä

Taidekoulu Estradi on Lappeenrannassa toimiva taiteen perusopetuksen oppilaitos, jossa annetaan laajan oppimäärän mukaista opetusta sirkustaiteessa, teatteritaiteessa ja rytmimusiikissa. Oppilaita Taidekoulu Estradilla on n. 520 ja henkilökuntaa nelisenkymmentä henkilöä. Oppilaitoksen ylläpitäjänä toimii Etelä-Karjalan Estradi ry.

Etsimme oppilaitoksemme johtoon REHTORIA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme vahvan hallinnon ja talouden osaamisen lisäksi taiteilijayhteisön henkilöstöjohtamisen taitoa, taidepedagogista näkemystä ja kiinnostusta monitaiteisuuteen, innovaatiokykyä sekä verkostoitumisen taitoja.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (14.12.1998/986) mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemukset, joita ei palauteta, osoitetaan Etelä-Karjalan Estradi ry:n hallitukselle. Hakemukset toimitetaan 8.4.2022 klo 14.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen .

Lisätietoja:
rehtori Ulla Särkinen, 050 556 7692,

Tutustu Taidekoulu Estradiin: taidekouluestradi.fi