Sirkustapahtumat ja -festivaalit ­ – haluatko mukaan sirkusinfon IG-kamppikseen?

Tiedotuskeskus nostaa toukokuussa Instagram-tilillään esiin tapahtumia ja festivaaleja, joiden ohjelmistossa on sirkusta. Toukokuun kampanjaan osallistumiseksi riittää, että tapahtuman päivämäärät ja se että se tapahtuu ovat selvillä.

Teemme julkaisut suomeksi ja englanniksi Instagram-tilillemme. Tarvitsemme lyhyen (max 800 merkkiä, mielellään lyhyempi) kuvauksen suomeksi ja/tai englanniksi sekä 1–3 kuvaa krediteineen. Lisää mukaan tapahtuman Instagram-tili, Facebook-sivu ja verkkosivun osoite. Tagäämme IG-tilin julkaisuun.

Kuvat: mielellään kaikki joko pysty- tai vaakamallisia. Muista kuvakreditit. Kuvaksi riittää tapahtuman logo, mikäli kuvia sirkusohjelmistosta ei toukokuussa vielä voi julkaista. Kuvien ei tarvitse olla valmiina 18.4., mutta kerro milloin ne ovat saatavissa. Jos teksti on vain toisella kielellä voimme kääntää sen.

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä 18.4. mennessä Johanna Mäkelään: . Kerro samalla milloin olette lanseeraamassa tapahtuman.