Osallistujat Digital Leap -hankkeen toiseen Vilnassa järjestettävään koulutusmoduliin on valittu

Digital Leap on kansainvälinen koulutushanke, joka tarjoaa ammattitaiteilijoille mahdollisuuksia syventää ymmärrystään digitaalisista työkaluista ja niiden mahdollisuuksista esittävissä taiteissa. Koulutusmoduulit lähestyvät aihetta eri näkökulmista, sekä teorian että käytännön kokeilujen kautta. Hanketta koordinoi Tanssin tiedotuskeskus. Sirkuksen tiedotuskeskus on hankkeen toinen suomalainen kumppani.

Viime marraskuussa järjestetyn osallistujahaun valinnat  Vilnassa 2.–6.5.2022 järjestettävään koulutusmoduliin on tehty. Modulin osallistujat tutustuvat ja kokeilevat XR:n ja streamausteknlogian käyttöä ja soveltamista. Modulin organisoi hankekumppanina Lithuanian Dance Information Centre. 

Lue koko uutinen ja tutustu osallistujiin > Digital Leap -hankkeen sivustolla

Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten lisäksi Digital Leap -hankekumppaneita ovat Danscentrum (Ruotsi), Performing Arts Hub Norway (Norja), Lithuanian Dance Information Centre (Liettua), ARTCENA (Ranska), Arts and Theatre Institute (Tsekki) ja Institut Ramon Llull (Espanja).