Lumiukkojen talvirieha Lahden SUPER teatterissa

  • SUPER teatteri: Lumiukkojen talvirieha Kuva SUPER teatteri
  • SUPER teatteri: Lumiukkojen talvirieha Kuva SUPER teatteri
  • SUPER teatteri: Lumiukkojen talvirieha Kuva SUPER teatteri

SUPER teatterin viime joulun näytelmästä tutut lumiukot osallistuvat hiihtokisoihin Salpausselällä!

Luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun hassutteleva lumiukko-sirkuskaksikko päästetään irti tässä leikkisässä ja iloisessa, koko perheelle suunnatussa esityksessä. Lumiukkoina esityksessä taituroivat sirkusartistit Salla Santanen ja Mika Seppälä, ja esityksen urheiluselostajana kuullaan Tero Porali, joka on myös säveltänyt esityksen musiikit.

Sirkustaiteilijat Santanen ja Seppälä ovat itse suunnitelleet esityksen ja valmistaneet sen sirkus-/tanssikoreografiat. Sirkuskaksikko on nähty myös SUPER teatterin aikaisemmissa produktiossa yhdessä (mm. Ympäristöpääkaupunkivuoden päättäjäisten esitys Kuura, sekä videosatu Satu pojasta joka päätti pelastaa meren), ja toukokuussa heidät voi jälleen nähdä tanssivassa sirkusseikkailussa VÄRIKKÄÄT.

LAVALLA: Salla Santanen ja Mika Seppälä
SELOSTUS: Tero Porali
MUSIIKKI: Tero Porali
PUVUSTUS/TARPEISTO: Emilia Porali

Lisänäytökset maaliskuussa 11.–12.3.
Esityksen kesto on noin 25 min.
Esitysajat ja lipputiedot > SUPER teatterin sivuilla 

SUPER teatteri, Mariankatu 8, Lahti
www.superteatteri.fi