Lastenkulttuurikeskus Louhimo hakee taidekasvattajaa ja koordinaattoria määräaikaisiin työsuhteisiin

Louhimo on Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden musiikkiin ja sirkukseen erikoistunut lastenkulttuurikeskus. Toiminta-alueeseen kuuluvat Seinäjoki, Ilmajoki ja Kurikka. 

Louhimo hakee taidekasvattajaa perhevapaan sijaiseksi 1.8.2022 – 15.3.2023 sekä koordinaattoria Agentit lastenkulttuurin palveluksessa -hankkeeseen 1.6.2022 – 31.12.2022.

Taidekasvattajan tehtävä on toteuttaa lapsille, nuorille ja perheille laadukkaita taide- ja kulttuuripalveluita sekä tehdä heidän kanssaan taidetta ja kulttuuria. Haemme joukkoomme lasten ja nuorten parissa mielellään työskentelevää, pedagogisilla kyvyillä varustettua, oman taiteenalansa osaajaa (sirkus ja/tai musiikki).

Hankekoordinaattorin tehtävä on kehittää lapsilähtöisen kulttuuritoiminnan malleja kunnissa. Koordinaattori vastaa Agentit-hankkeen kokonaishallinnoinnista, viestinnästä sekä raportoinnista. Työtehtäviin voi sisältyä hankkeeseen palkattavien lastenkulttuurin ammattilaisten työparina toimimista.

Katso lisätiedot ja jätä hakemuksesi Kuntarekryyn 4.4.2022 mennessä. Taidekasvattajan työavain 422782. Koordinaattorin työavain 422803.

Taidekasvattaja: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/taidekasvattajan-sijaisuus-422782/
Hankekoordinaattori: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/hankekoordinaattori-422803/

Ilmoitus Louhimon sivuilla: https://www.louhimo.com/louhimo-hakee-taidekasvattajaa-seka-hankekoordinaattoria/

Tutustu Louhimoon: https://www.louhimo.com/