Kutsu tutkimukseen! MeCOPES: Yksilöiden selviytymismekanismit liittyen pandemian aiheuttamiin taloudellisiin shokkeihin – online-kysely

Oletko – tai oletko ollut – taiteilija, näyttelijä, muusikko, tanssija, DJ, ammattiurheilija tai urheilija, opas, animaattori? Työskenteletkö – tai työskentelitkö – kenties kulissien takana, teatterissa, museossa, elokuvateatterissa, stadionilla, konsertissa tai tapahtumasalissa? Tai omistatko – tai omistitko – sinä tällaisen toimipaikan tai ehkä tuotat tai järjestät kulttuuri-, viihde- tai urheilutapahtumia tai yksityisiä juhlia?  

Jos jokin näistä tai näitä vastaavista tapauksista koskee sinua, ja jos taloudellinen tilanteesi on heikentynyt pandemian aikana, olemme MeCOPES: Yksilöiden selviytymismekanismit liittyen pandemian aiheuttamiin taloudellisiin shokkeihin -tutkimuksessa kiinnostuneita selvittämään miltä sinusta tuntuu, ja miten toimit selviytyäksesi tilanteesta. MeCOPES-tutkimus on osa eurooppalaista yhteistyöprojektia FORTHEM Fostering Outreach within European Regions, Transnational Higher Education and Mobility –allianssi, jota rahoitetaan Euroopan komission hankerahoituskella. Suomen osalta tutkimuksesta vastaa  Jyväskylän yliopisto.

Tutkimukseen osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää ja sitä, että työskentelet tai olet aikaisemmin työskennellyt edellä mainittujen alojen parissa. Tutkimus tuottaa arvokasta ja ajankohtaista tietoa liittyen yksilön käyttämiin suojautumismekanismeihin kriisitilanteiden aikana. Tavoitteenamme on ymmärtää näitä yksilö- ja yhteiskuntatason suojaavia tekijöitä, jotta toimia osattaisiin kohdistaa oikein myös mahdollisissa tulevissa kriiseissä.

Pyydämme sinua täyttämään verkkokyselylomakkeemme 31.3.2022 mennessä. Kyselyn täyttäminen vie noin 15 minuuttia. Voit valita kyselyn vastauskielen. Huom. Vastaaminen edellyttää kirjautumista sivustolle (esim. Google-tili).

Linkki kyselyyn: https://engage.longenesis.com/fi/mecopes/project

Lisätietoja tutkimuksesta: https://www.jyu.fi/sport/fi/tutkimus/hankkeet/aktiivinen-ja-hyvinvoiva-korkeakoulu-lily/mecopes

Lisätietoja tutkimuksesta antaa: Apulaisprofessori Mikaela von Bonsdorff, liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, sähköposti ; p. 040 805 3605.

Osallistumalla annat arvokkaan panoksesi ymmärrykseemme selviytymiskeinoista taloudellisten kriisien aikana.

Kiitämme sinua avustasi! 

MeCOPES-tutkimusryhmän puolesta,  
Henna Launistola
Projektityöntekijä, terveystieteiden maisteriopiskelija 
Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto