Jäsenistön keskustelutilaisuus yhdistymishankkeesta 31.3.2022 klo 14–16

Aika: torstai 31.3.2022 klo 14–16
Paikka: Sirkuksen tiedotuskeskuksen toimisto, Käenkuja 8 C 34a, Helsinki
TAI etäosallistuminen Zoomin välityksellä

Sirkuksen tiedotuskeskuksen hallitus päätti syksyllä 2021 käynnistää Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhdistymishankkeen jatkoselvityksen, pohjautuen tiedotuskeskuksen eri tulevaisuudennäkymiin mm. jatkuvien rahoitusleikkausten valossa.

Nyt on edetty vaiheeseen, jossa jäsenyhdistykset kutsutaan yhteisesti keskustelemaan skenaariotyöryhmän ja hallituksen valmistelemista sääntöehdotus- ja yhdistymissopimusluonnoksista sekä muista yhdistymishankkeeseen liittyvistä käytännön seikoista ja siitä, millä tavoin prosessia viedään tästä eteenpäin.

Jäsenkeskustelu järjestetään hybriditapahtumana torstaina 31.3.2022 klo 14–16. Keskusteluun on mahdollista osallistua paikan päällä tiedotuskeskuksen toimistolla tai etänä Zoomissa.

Ilmoittaudu tästä linkistä: https://forms.gle/mX7h5iJAkoLmX7NT9

Liittymistiedot Zoomiin saat ilmoittautumisen jälkeen.

Tervetuloa mukaan keskusteluun! Toivomme näkevämme paikalla edustuksen mahdollisimman monesta jäsenyhteisöstä.

Kutsu keskusteluun on lähetetty myös sähköpostitse jäsenyhdistyksille. Viestissä on kertausta prosessin aiemmista vaiheista ja muuta lisätietoa kevään aikana tehdystä skenaariotyöstä. Mikäli et ole saanut sähköpostia mutta haluaisit tutustua aiempaan materiaaliin, olethan yhteydessä viestintäsuunnittelija Miika Sillanpäähän, .