Hae matkatukea osallistumiseen lasten ja nuorten esittävän taiteen biennaaliin Bibuun Helsingborgissa 17.–22.5.2022

Ruotsin Assitej ja Teatercentrum järjestävät joka toinen vuosi lapsille ja nuorille suunnatun esittävän taiteen kansainvälisen tapahtuman Bibun Helsingborgissa, seuraavaksi 17.–22. toukokuuta 2022. Tapahtuman ohjelmisto koostuu seminaareista, työpajoista ja esityksistä. Bibu kokoaa laajalti sekä ruotsalaisia että kansainvälisiä toimijoita, jotka työskentelevät lapsille ja nuorille suunnatun esittävän taiteen kanssa.  

Sirkuksen tiedotuskeskus tarjoaa hakemuksen perusteella yhdelle Suomessa toimivalle sirkusalan ammattilaiselle matkatukea Bibuun osallistumista varten. Matkatuki 500€ edellyttää osallistumista Bibun ohjelmaan oman suunnitelman mukaisesti vähintään kahden päivän ajan. Tuki ei kata kaikkea matkasta aiheutuvia kustannuksia. 

Bibuun lähteminen on mahdollisuus taiteilijalle tai tuottajalle, joka on jo työskennellyt lapsille ja nuorille suunnattujen teosten parissa ja joka haluaa itsenäisesti kehittää osaamistaan ja verkostojaan tällä saralla. Tällä kertaa on kyse omatoimisesta matkasta, jonka ohjelmaa ei järjestetä ennalta tiedotuskeskuksen toimesta. Seminaari- ja työpajaohjelmisto on osin ruotsinkielistä. Katso koko ohjelma: https://bibu.se/en/biennial-programme-2022

Voit tutustua Bibuun myös katsomalla ruotsinkielisen online-esittelyn tallenteen:
https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=694652541890916 

Matkatukea haetaan 28.3.2022 mennessä
tällä lomakkeella: https://forms.gle/ue6DG98gH8eiHAcN9

Teemme valinnan ja ilmoitamme hakijoille viimeistään 1.4.2022. 

Sirkuksen tiedotuskeskuksen henkilökunnasta Johanna Mäkelä ja Miika Sillanpää ovat mukana Helsingborgissa 17.–20.5. tapahtuvassa Digital Leap -hankkeen kokouksessa. Tiedustelut matkatukeen liittyen: kotimaan asioiden päällikkö Johanna Mäkelä,