Company Portmanteaun kiertueentäyteinen maaliskuu ja uuden teoksen residenssi

  • Company Portmanteau: Piste, piste, piste Kuva: Mikko Pirinen

Company Portmanteaun kokoperheenesitys Piste, piste, piste on osana lasten ja nuorten Hurraa! teatterifestivaalia maaliskuussa, jolloin teos kiertää pääkaupunkiseudun kulttuuritaloja seuraavasti: 10.3. Kulttuuritalo Martinus, 12. & 15.3. Sellosali, 16.3. Annantalo ja 17.3. Stoa. 

Piste, piste, piste on monitaiteinen lapsille ja nuorelle yleisölle suunnattu esitys, joka yhdistää nykysirkusta, tanssia ja elävää kuvataidetta. Esityshetkessä tyhjästä valkoisesta näyttämöstä luodaan vanhoilla piirtoheittimillä mielikuvituksekas universumi.

19.3. teos nähdään Kööpenhaminassa > C!CAF sirkusfestivaalilla.

Maaliskuun lopulla ryhmä matkustaa Iso-Britanniaan: Piste, piste, piste esitetään Lontoossa 26.3. osana Jacksons Lane teatterin Nordic Exposure-esityskautta > Nordic Exposure  

Lontoon esitysten jälkeen ryhmä suuntaa Exeteriin uuden Pimiö teoksen ensimmäiseen residenssiin. Viikon verran he työskentelevät kokeellisen valokuvauksen parissa yhdessä brittiläisen valokuvataiteilija Brendan Barryn kanssa, joka toimii teoksen visuaalisena ja teknisenä avustajana. 

Pimiö on fyysinen ja visuaalinen tutkimus analogisesta valokuvauksesta, joka toteutetaan esityshetkessä näyttämöllä nykysirkukseen ja tanssiin yhdistettynä. Vuonna 2023 ensi-iltaan tulevassa teoksessa yhteistyötä tekevät esiintyvä- ja kuvataiteilija Luis Sartori do Vale, sirkus- ja tanssitaiteilija Mira Ravald sekä Lontoossa asuva valokuvaaja André Baumecker

Lisätietoa Company Portmanteausta: www.portmanteau.fi