Agit-Cirkiltä tulossa uusia teoksia

  • Ghost Town Kuva: Makeshift Company
  • Agit-Cirk & Makeshift Company: Ghost Town
  • Agit-Cirk & Makeshift Company: Ghost Town

Ghost Town saa kantaesityksensä Cirko – Uuden Sirkuksen keskuksessa keskiviikkona 16.3. Agit-Cirkin tuottamassa monitaiteisessa teoksessa esiintyvät sirkustaiteilija Sakari Männistö, tanssija/koreografi Emmi Pennanen, foley-artisti Heikki Kossi ja mediasuunnittelija Aku Meriläinen. Teos on yhteistuotanto Makeshift Companyn kanssa ja Cirko toimii teoksen tuotantopartnerina. Teoksen kokonaiskesto on lähes neljä tuntia ja se koostuu kolmesta osasta;

1. Esi-esitys, jonka aikana yleisö saa kulkea vapaasti tilaan ja tilasta pois, 90 minuuttia
2. Esitys, konventionaalinen esitys teatteritilassa, 80 min
3. Jälki-esitys, jonka aikana yleisö voi jälleen liikkua vapaasti, kesto avoin.

Lisää tietoa Ghost town -teoksesta > Cirkon sivuilla

Jonglööri Sakari Männistö esiintyy yhdessä Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin kanssa Kokkolassa uudessa yhteistyössä ”Recharged”, jonka säveltäjä on Sauli Zinojev. Kantaesitys Kokkolassa 1.4. seuraava esitys 2.4. Raahessa.

Jenni Lehtinen harjoittelee Lumo Companyn Indigo teosta kahden viikon ajan Race Horse Companyn ja Agit-Cirkin uudessa sirkustilassa Tapanilasssa.  Esityksen ensi-ilta on vuoden 2022 aikana ja Agit-Cirk toimii teoksen yhteistyökumppanina.

Lue lisää Agit-Cirkistä: www.agitcirk.com
Seuraa Agit-Cirkiä > Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa