Villa Karon residenssipaikat syksylle 2022 haettavana 15.3. asti

  • Kuva Jenny Mansikkasalo, 2018
  • Kuva Sampo Kiviniemi, 2022

Villa Karo tarjoaa taiteilijoille, tutkijoille ja kulttuuri- ja yhteiskunta-alan ammattilaisille mahdollisuuden residenssityöskentelyyn Beninissä sekä toimii kulttuurikeskuksena Grand-Popossa.
 
Villa Karo koostuu viidestä rakennuksesta: kulttuurikeskuksen päärakennus, kaksi museota, tutkimuskeskus ja monitoimitila. Residenssihuoneet ovat päärakennuksessa ja tutkimuskeskuksessa.
 
Residenssihakemukset käsitellään kaksi kertaa vuodessa. Hakuajan eräpäivän jälkeen hakemukset käsitellään 3-4 viikon sisällä.

Residenssihakujen eräpäivät 15.3. ja 20.9.

Residenssi sopii hyvin niin oman tutkimuksen tai taiteellisen työn tekemiseen kuin myös esimerkiksi yhteisöllisten projektien toteuttamiseen. Myös työryhmät voivat hakea Villa Karoon, jolloin jokaiselle jäsenelle myönnetään erikseen residenssipaikka.
 
Hakemuksessa tulee olla lyhyt ansioluettelo ja työsuunnitelma, josta käy ilmi residenssin ajankohtatoive. Residenssijakson pituus 6-12 viikkoa. Hakemuksessa tulee olla lyhyt kuvaus/tiivistelmä sekä suomeksi että englanniksi (noin 300 merkkiä välilyönteineen per kieli).
 
Hakemukseen:
– nimi/nimet kuten passissa
– yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero, katuosoite)
– syntymäaika
– mahdollinen jäsenyytesi yhteisöjäsenistössämme
 
Hakemukset liitteineen toimitetaan sähköisesti pdf-muodossa osoitteeseen
 
Lisätietoja: https://villakaro.org/residenssi tai .