Uudet projektit ja viime vuosina valmistuneet tekijät – haluatko mukaan sirkusinfon IG-kamppikseen?

Tiedotuskeskus nostaa alkuvuodesta Instagram-tilillään esiin viime vuosina valmistuneiden sirkusammattilaisten projekteja, teoksia ja uusia sirkusryhmiä. Mukaan mahtuu myös uusia, työstövaiheessa olevia, ei vielä kantaesitettyjä, teosprojekteja aikaisemmin ammattilaiskentille siirtyneiltä tekijöiltä. Joulukalenterissa nostimme esiin jäsenyhteisöjämme. Nyt haluamme tarjota tilaa uusille tekijöille. 

Teemme julkaisut suomeksi ja englanniksi Instagram-tilillemme. Tarvitsemme lyhyen kuvauksen suomeksi ja/tai englanniksi sekä 1–3 kuvaa (mielellään kaikki joko pysty- tai vaakamallisia) sekä kuvacreditit. Lisää mukaan myös Instagram-tilisi, Facebook-sivusi ja verkkosivusi. Tagäämme IG-tilisi julkaisuun.

Jos haluat oman teoksesi, projektisi tai ryhmäsi mukaan, lähetä viesti Johanna Mäkelälle 21.2.2022 mennessä: