Teatteri Avoimet Ovet hakee vierailuesityksiä syksyn 2022 ohjelmistoonsa

Teatteri Avoimet Ovet hakee syksyn 2022 vierailuohjelmistoonsa taiteellisesti kiinnostavia, helposti siirrettäviä ja jo toisaalla ensi-iltansa saaneita kiertue-esityksiä. Syksyn vierailuohjelmisto valitaan 28.2.2022 mennessä tulleiden hakemusten perusteella.

Teatteri toteuttaa vuosina 2019–2022 kolmevuotisen linjauksen nimeltä TOISET. Sen tarkoituksena on pureutua näyttämötaiteen keinoin toiseuden teemaan yhteiskunnallisena ja sosiaalisena ilmiönä. Myös valittavien vierailuesityksien toivotaan ottavan kantaa toiseuden teemaan.

Vierailut toteutetaan vuokrasopimuspohjaisesti (lisätiedot ja hintatiedot alla olevasta linkistä). Sopimushinta sisältää tilan, henkilökunnan, lipputulot ja markkinointiavun. 

Hakuohjeet: https://www.avoimetovet.fi/vuokraus/

Teknisen raiderin sisältävät ohjelmistoehdotukset lähetetään teatterinjohtaja Hanna Kirjavaiselle. 

Lisätiedot: Hanna Kirjavainen, , 0405315138.
Teatteri Avoimet Ovet: www.avoimetovet.fi