Sirkusyhdistys Race Horse ry etsii tuotantoharjoittelijaa syksyksi 2022

Sirkusyhdistys Race Horse ry etsii kulttuuri- tai tapahtuma-alan opiskelijaa tuotantoharjoittelijaksi syksyksi 2022.  Tarjoamme tuotannollisten työtehtävien harjoittelua mm. seuraavissa tehtävissä:
– tapahtumamarkkinointia ja -viestintää
– uutiskirje, tiedotusta
– tapahtumatuotannon sisällön suunnittelua ja toteutusta
– yleisötyön suunnittelua ja toteutusta
– tuotantotiimin avustavia tehtäviä
– some-kanavien ylläpitoa
 – vuoden 2023 yhdistyksen 15v. juhlavuoden suunnittelua

Harjoittelussa voidaan painottaa eri osa-alueita erityisosaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Toivomme kiinnostusta esittävän taiteen kenttään, hyviä ryhmätyöskentelytaitoja, kuvankäsittelyn ja sosiaalisen median työkalujen perusteiden hallintaa.

Harjoitteluaika on 3 kk ja sovittavissa alkamaan elo-lokakuun välisenä aikana. 18h/vko palkkaus 400€/kk.  
Harjoittelu tapahtuu osin toimistolla Tapanilassa, etänä ja osallistumalla tapahtumiin kuten esim. esityksen ensi-iltaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työyhteisön tunnetun nykysirkusryhmän parrasvaloissa. Sirkusyhdistys Race Horse ry on aatteellinen voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys tarkoituksenaan ylläpitää 2008 perustetun Race Horse Company -nykysirkusryhmän esitys- ja opetustoimintaa sekä Tapanilan sirkustilan toimintaa ja kehittämistä.

Race Horse Companyn visiona on “maailmanlaajuisesti huippulaadukkaan nykysirkuksen luominen ja esittäminen, nykysirkuksen itseisarvo ja kehittäminen taidemuotona sekä kotimaisen nykysirkusalan toiminnan edistäminen.” 

Hakuaika: 1.–31.3.2022. Valinta voidaan tehdä sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetä avoin hakemus CV:lla ja mahdollisilla suosittelijoilla osoitteeseen

Race Horse Company
Facebook
Instagram