Sirkus Magenta Taiken toiminta-avustuksen piiriin

  • Magentan toimistolaiset juhlii toiminta-avustusta
  • Koti TV 2022. Kuva Topi Hurtig

Taiken toiminta-avustus Sirkus Magentalle

Olemme erittäin iloisia ja ylpeitä Taiteen edistämiskeskuksen meille myöntämästä 70000€ toiminta-avustuksesta vuodelle 2022! Katsomme tämän olevan suuri saavutus ja tunnustus soveltavan taiteen kentälle ja sosiaalisen sirkuksen toiminnalle. Tällä rahalla teemme paljon hyvää eri ikäisten ihmisten parissa, erityisesti kehittäessämme sosiaalisen sirkuksen toimintaamme Itä-Helsingissä. (kuva: Paula Ikonen)

Sirkustila

Sopivan tilan etsintä käy kuumana ja pitkäaikaisen haaveemme toteutuminen on lähempänä kuin koskaan saamiemme avustusten turvin! Vinkkaathan meille sopivista tiloista, ja mahdollisesta harjoitus- tai esiintymistilan tarpeestasi Itä-Helsingissä. Yhteistyöllä saamme aikaan toimivan ja mahdollisimman monia palvelevan sirkustilan!

KotiTV:n uudet jaksot

Maaliskuun ensimmäisellä viikolla esitetään uudet Magentan Sirkusjumppa -jaksot KotiTV:llä. Jaksot ovat sen jälkeen nähtävissä Magentan YouTubessa. Tavoitteenamme on vakiinnuttaa sirkus osaksi kanavan viikko-ohjelmaa, suunnitelmissamme on kuvata jopa 30 uutta jaksoa vuonna 2022. Hanketta tukee Helsingin kaupunki ja TAIKE. 

Lisätietoa Sirkus Magentasta: sirkusmagenta.fi

Seuraa meitä: Facebook.com/SirkusMagenta, Instagram.com/sirkusmagenta ja Youtube.com/SirkusMagenta1