Salo Circus Festival 2022 suunnitelmat etenevät varovaisen uskaliaasti

Salo Circus Festival järjestetään tänä vuonna 29.-31.7.2022.

Festivaalitiimi on odotellut rajoitustoimien höllentymistä ja rahoituspäätöksien julkistamisia kuumeisesti. Vielä toistaiseksi tilanne säilyy jännittävänä, mutta aurinkoisiakin näkymiä tapahtuman suunnittelussa on päästy kokemaan. Festivaalin ohjelmahakuun saapui mittava määrä ehdotuksia ja pyrimme vastaamaan artisteille pikimmiten.

Tämän kesäiset tapahtumapaikat sijoittuvat tiiviisti Salon keskustaan ja myöhemmin ilmoitettavaan merelliseen lokaatioon. Torin esiintymislava tulee pulppuamaan jälleen katusirkusohjelmaa ja Kulttuuritalo Kivassa koetaan upeita sirkustaiteen elämyksiä.

Ohjelmajulkaisuja tehdään kevään mittaan ja niitä odotellessa tutustutaan festivaalin takana työskentelevään joukkoon. Seuraa siis Sirkusinfon tiedotteita ja Salo Circus somekanavia!

@salocircus