Säilättärien teos Pyhän Päärynän Legenda käännetään ruotsiksi

  • Säilättäret: Pyhän päärynän legenda Kuva Koivu Visuals
  • Säilättäret: Pyhän päärynän legenda Kuva Koivu Visuals
  • Säilättäret: Pyhän päärynän legenda Kuva Koivu Visuals

Kesällä 2021 Suomen kansaa ilahduttanut Säilättärien ulkoilmateos Pyhän Päärynän Legenda käännetään kevään 2022 aikana ruotsiksi! Käännöksestä vastaa näyttelijä-ohjaaja-sanataiteilija Tobias Zilliacus. Legenden om det Heliga Päronet saa ensi-iltansa kesällä 2022 Säilättärien tulevalla kesäkiertueella.

Säilättärien Pyhän Päärynän Legenda on koko perheen sirkusta ja musiikkiteatteria yhdistävä teos. Esityksessä seurataan neljän naisen juhlapitoja Pyhän Päärynän juhlan päivänä, eikä absurdeilta tapahtumilta vältytä. Katsoja pääsee näkemään vinksahtaneita visuaalisia elementtejä, taiturimaista nuorallatanssia, veitsenheittoa, pulloilla kävelyä ja jousiammuntaa, jotka kietoutuvat yhteen jännittävässä näytelmässä musiikkiteatterin siivittämänä. 

Säilättäret kiertävät ensi kesänä 2022 suomalaisissa kesätapahtumissa kesäkuun alusta aina syyskuuhun saakka. Pyhän Päärynän Legendaa tullaan esittämään monenlaisissa tapahtumissa, esimerkiksi keskiaikaisilla markkinoilla, lastenkulttuuritapahtumissa sekä museopäivillä. 

Työryhmä: 
Säilättäret: Juuli Hyttinen, Kanerva Keskinen, Milla Kurronen ja Sini Napari
Härkätien Leikarit: Kuisma Keskinen, Lauri Keskinen, Päivi Kuusisto
Outside eye: Ringa Aflatuni ja Jacintha Damström

Seuraa Säilättäriä:
Kotisivut: www.sailattaret.com
Facebook: https://www.facebook.com/sailattaret
Instagram: @sailattaret 

Katso Pyhän Päärynän Legendan traileri