Osallistujat Digital Leap -hankkeen ensimmäiseen koulutusmoduliin on valittu – moduli siirtyi huhtikuulle

Digital Leap on kansainvälinen koulutushanke, joka tarjoaa ammattitaiteilijoille mahdollisuuksia syventää ymmärrystään digitaalisista työkaluista ja niiden mahdollisuuksista esittävissä taiteissa. Koulutusmoduulit lähestyvät aihetta eri näkökulmista, sekä teorian että käytännön kokeilujen kautta. Hanketta koordinoi Tanssin tiedotuskeskus. Sirkuksen tiedotuskeskus on hankkeen toinen suomalainen kumppani.

Viime marraskuussa järjestetyn osallistujahaun valinnat  Prahassa 22.–26.4.2022 järjestettävään koulutusmoduliin on tehty. Koulutus jouduttiin siirtämään helmikuulta huhtikuulle Covid-19 pandemiatilanteen vuoksi. Prahan modulissa käsitellään oman työn markkinointia digitaalisissa kanavissa ja sen järjestää hankekumppanina Tsekin Arts and Theatre Institute. Sirkuksen tiedotuskeskus tuottaa Prahan modulista verkko-oppimateriaalia, ts. hankkeen sivustolla julkaistavan cook bookin.

Lue koko uutinen ja tutustu osallistujiin > Digital Leap -hankkeen sivustolla

Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten lisäksi Digital Leap -hankekumppaneita ovat Danscentrum (Ruotsi), Performing Arts Hub Norway (Norja), Lithuanian Dance and Circus Information Centre (Liettua), ARTCENA (Ranska), Arts and Theatre Institute (Tsekki) ja Institut Ramon Llull (Espanja).