Kate & Pasin Suhde Sorin Sirkuksella

  • Kate & Pasi: Suhde. Kuva Heikki Järvinen

Kate & Pasi esiintyvät bravuurillaan Suhde tamperelaisyleisölle Sorin Sirkuksella lauantaina 26.2.2022 klo 14.00. Suhde on ollut  Taidetestaajien taide-elämyksenä 31.1.2022 lähtien. Sorin Sirkus on yksi Taidetestaajien pirkanmaalaisista vierailukohteista lukuvuonna 2021–2022.

Huikea, komiikkaa sisältävä pariakrobatiaesitys Suhde kertoo parisuhteen kulmakivistä. Sirkusartistit Katerina Repponen ja Pasi Nousiainen tarjoilevat sydämellisen ikkunan ihmissuhteeseen, jossa 50 kiloa painava pieni nainen peittoaa satakiloisen, painavan miehen. Lippuja lauantain 26.2. esitykseen voi ostaa kohteesta Lippu.fi.

Katerina ja Pasi ovat esiintyneet yhteensä yli 20 maassa sekä isommissa sirkusproduktioissa että pienemmissä teattereissa, kuten tunnetussa kanadalaisessa nykysirkusryhmässä Cirque Eloize, USA:ssa kiertävässä CirqueDream -ryhmässä ja saksalaisissa varietee-teattereissa Krystallpalast jaFriedrichsbau Variete. Suomessa Katen ja Pasin on voinut nähdä Sirkus Finlandiassa sekä Tanssiteatteri Hurjaruuthissa.

Lauantain 26.2. esityksen jälkeen artistit ovat tavattavissa avoimessa yleisökeskustelussa.

Lue lisää: https://www.sorinsirkus.fi/suhde-sorin-sirkuksella-helmikuun-lopussa/