Haku Todellisuuden tutkimuskeskuksen Mahdottoman esityksen residenssiohjelmaan

Taiteilija, unelmoitko mahdottomasta esityksestä?
Hae mahdottoman esityksen residenssiohjelmaan! 

Mahdottoman esityksen residenssiohjelma on tarkoitettu utooppisille taiteilijoille, jotka toimivat Suomessa, ja joilla on esitystaiteellisia, vielä toteutumattomia unelmia. Residenssi on osa Todellisuuden tutkimuskeskuksen (TTK) pääohjelmistoa vuosina 2022-2023. Ohjelman yhteistyökumppanina toimii ANTI-festivaali (ANTI) Kuopiosta. Residenssiin valitaan avoimen haun kautta yksi työryhmä (1–2 henkilöä). 

Residenssi työskentely jakautuu kahdelle vuodelle ja se tapahtuu Kuopiossa. Vuonna 2022 työryhmä työskentelee Kuopiossa kahden viikon mittaisella residenssijaksolla. Vuonna 2023 työryhmä toteuttaa ANTI-festivaalin ohjelmistoon “mahdottoman” esityksen. 

Hakuaika vuoden 2022-23 residenssiin on 1.2.-28.2.2022.

Lue lisää ja hakuohjeet > Todellisuuden tutkimuskeskuksen sivuilta