Duo Color Express -työryhmällä on takana kiireinen vuosi

Vuoden 2021 aikana sai ensi-iltansa 2 uutta sirkusteosta. Alkuvuoden 2021 ryhmä työsti lapsille suunnattua eläinteemaista sirkusshowta Kukko Kiekuu, joka kiersi keväällä 12 eri päiväkotia Turussa. Teoksen teatteri-esitykset jouduttiin pandemian takia perumaan. 
 
Keväällä ryhmä alkoi myös työstää uutta lennokasta ja futuristista katusirkusteosta TT-1000, joka sai elokuussa ensi-iltansa Circus Ruska Festivaaleilla Tampereella. Teimme esityksellä loppukesän ja syksyn aikana myös kiertueen Turussa osana kulttuuripääkaupunkivuoden kymmenvuotisjuhlaa. TT-1000-esityksen kanssa piipahdimme syksyllä myös Limmi Festeillä Pohjois-Pohjanmaalla.
 
Alkuvuodelle 2022 on myös luvassa paljon toimintaa. DCE:n Kukko Kiekuu -esityksen on määrä saada vihdoin teatteriensi-iltansa Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Companyn teatterissa Turussa. 
 
DCE:n vuonna 2020 ensi-iltansa saanut ensimmäinen kokopitkä avaruusteemainen sirkusteos Vortex on nähdään talvilomalla Helsingin Kulttuurikeskus Stoassa. 
 
Keväällä on luvassa myös Vortexin toinen koulukiertue sekä mahdollisesti Kukko Kiekuu -esityksen toinen päiväkotikiertue. Pandemian jatkuessa ja rajoitusten kiristyessä mikään tosin ei ole varmaa. 
 
Duo Color Express on sirkusammattilaisten Teemu Skönin ja Lassi Tauriaisen 2010 perustama Suomessa aktiivisesti esiintyvä työryhmä. Ryhmän energisissä esityksissä korostuu värikäs liikekieli, musta huumori ja lennokas akrobatia.
 
Esitysten trailerit.
 
Seuraa Duo Color Expressiä Instagramissa!