Cirkon toiminnanjohtaja vaihtuu

Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen toiminnanjohtaja vaihtuu. Cirkoa vuoden 2016 alusta luotsannut Riku Lievonen siirtyy maaliskuun alussa uusien tehtävien pariin vaikuttajaviestinnän konsultiksi Pohjoisranta BCW:hen. Lievosen tehtävät Cirkolla loppuvat helmikuun lopussa. 

Riku Lievosen yli kuuden vuoden kauteen on sisältynyt paljon kehitys- ja muutostyötä, jonka myötä organisaatio on saavuttanut elinvoimaisen tilan. Keskeisiä kehitysaskelia hänen kaudellaan ovat olleet taloudellisen toimintaympäristön kehittäminen sekä aktiivisen yhteistyön rakentaminen erilaisten sidosyhmien kanssa. 

 “Vuodet Cirkon toiminnanjohtajana ovat antaneet minulle paljon. Tahdon kiittää yhteistyöstä niin sirkustaiteilijoita, henkilökuntaa, Cirkon hallitusta kuin kumppaneita ja rahoittajia, joiden kanssa yhdessä työtä on tehty ja toimintaa kehitetty. Nyt on hyvä hetki jatkaa eteenpäin, niin minun kuin organisaationkin”, kertoo Lievonen.

Cirkon hallitus on valinnut vt. toiminnanjohtajaksi Cirkon tuottajana toimineen Jarkko Lehmuksen. Hän on vastannut Cirkon ohjelmistosta, hankkeista ja verkostoista sekä taiteellisen kehityksen toiminnasta. Lehmus hoitaa toiminnanjohtajan tehtävää 31.12.2022 asti. 

Cirkon organisaation johtamiseen liittyvä positio tulee avoimeen hakuun syksyllä 2022.

Seuraa Cirkoa:
https://cirko.fi/
https://www.facebook.com/cirkohelsinki
https://www.instagram.com/cirkohelsinki/
https://www.linkedin.com/company/cirkohelsinki/
https://twitter.com/cirkohelsinki