Aura Companyn teatterissa vierailee HUPS-kokkishow

  • HUPS - Kokkishow, Kuva: Rauli Katajavuori
  • Kapula Kollektiivi & Aura Company: Sirkus Täällä Tänään. Kuva: Miikkael Kukkula

Helmikuussa Aura Companyn teatterissa vierailee HUPS – Kokkishow 

HUPS on kaikenikäisille sopiva erityisesti lapsille suunnattu nykysirkusesitys, jossa kaksi kokkikaverusta laittaa illallista kokkausohjelmien tyyliin. Esityksen aikana kokit valmistavat kaikki ruokalajit katsojien silmien edessä. Illallisen valmistuksen lomassa ja sen mahdollistamiseksi kaksikko temppuilee taidokkaasti keittiövälineillä luoden ruoanlaitosta kommelluksilla maustettuja ja huumorilla höystettyjä nykysirkuskohtauksia. Tässä esityksessä ruoalla ei leikitä vaan temppuillaan tosissaan vesi kielellä ja kieli poskella.

Esitykset Aura Companyn teatterissa 12.–13.2.2022 klo 15.
Esiintyjät: Lauri Luukkonen ja Hannu Pham
Ohjaus: Kalle Lehto
Musiikkien sävellys: Diego Machado
Liput esityksiin Tiketistä: https://www.tiketti.fi/hups-kokkishow-aura-company-turku-lippuja/79987

Radanvarsi-festivaali tulee toukokuussa

Toukokuun Radanvarsi-festivaalin suunnittelu on hyvässä käynnissä. Yhdistys sai runsaan määrän hakemuksia eri taiteen aloilta  festivaalille joulukuun avoimessa haussa. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ensi kuun aikana. Radanvarsi-festivaali järjestetään 20.-22.5.2022 Turussa. 

Sirkus Täällä Tänään valmistautuu kesäkiertueelle

Aura Companyn ja Kapula Kollektiven yhteistuotanto Sirkus Täällä Tänään valmistautuu ensi kesänä toteutuvaan kiertueeseen Lastenkulttuurikeskuksissa Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Tätä Markus Nivalan ja Kalle Lehdon esitystä esitettiin ensimmäisenä lyhyenä versiona viime kesänä Salo Circus Festivaalilla ja Norpas-festivaalilla. Tulevana kesänä esityksestä nähdään valmiin kokopitkän version ensi-ilta ja ainakin 15 näytöstä Etelä-Suomen lastenkulttuurikeskuksissa. 

Lue lisää Aura Companysta: www.sirkusteatteriaura.com