ANTI-festivaali, Baltic Circle ja Hangö Teaterträff hakevat teosehdotuksia

Avoin haku 18.1.2022 – 1.3.2022

Kolmen festivaalin yhteisessä Kulkue-hankkeessa tuotetaan uusia esittävän taiteen teoksia ja ehdotetaan uutta kiertuemallia vuosien 2022–2024 aikana. Hankkeen puitteissa teokset kiertävät eri festivaalikaupungeissa; Kuopiossa, Hangossa ja Helsingissä luoden aina suhteen esitysympäristöönsä. Hankkeeseen haetaan nyt tilan, ympäristön tai yhteisön innoittamia teosehdotuksia.

Kulkue-hankkeeseen valitut taiteilijat kutsutaan vuoropuheluun kolmen festivaalin ja kolmen erilaisen kaupungin kanssa. ANTI-festivaali, Baltic Circle -festivaali ja Hangö Teaterträff tarjoavat taiteilijoille mahdollisuuden pitkäjänteiseen työskentelyyn festivaalikontekstissa sekä erilaisten muotojen, praktiikoiden ja tuotantotapojen kokeiluun.

Hanke tuottaa vuosien 2022–2024 aikana 4–6 uutta esitystaiteen teosta, jotka saavat ensi-iltansa yhdellä kolmesta festivaalista ja voivat kiertää sen jälkeen kahdella muulla. Teokset voivat kehittyä kiertueen aikana ja ottaa eri mittakaavoja ja muotoja eri kaupungeissa. Teos voi esimerkiksi muuntautua kiertueen aikana työpajasta esityksen kautta interaktiiviseksi installaatioksi tai pitää muotonsa huomioiden aina uuden ympäristön.

Lue lisää ja hakuohjeet > ANTI-festivaalin sivuilla.