Subcase registration closes 31 January, 2022

  • (c) Kamilla Andersson

Subcase-verkostoitumistapahtuma järjestetään  17.–19.2.2022  hybriditapahtumana Subtopiassa Tukholman lähistöllä. Ohjelmistossa on pitchauksia, työpajoja, keskusteluja ja paljon muuta aiemmilta vuosilta tuttua.

Subcasen kanssa samaan aikaan tapahtuva CirkusMania -festivaali tuo sirkusesitysohjelmistoa Tukholman ympäristön teattereihin.

Rekisteröityminen Subcase-tapahtumaan on avoinna presenttereille, tuottajille, rahoittajille, agenteille ja muille ei-taiteilijatahoille  31.1.2022 saakka. Rekisteröityminen on tarpeen myös online-ohjelmiston seuraamiseen. Tutustu Subcasen ohjelmaan ja rekisteröidy sivulla subcase.se 

Welcome to Subcase 17-19 February 2022!

Due to the covid situation, you can choose whether to participate online or on site – there will be both digital and live activities. Performances in the CirkusMania festival can however only be experienced in Stockholm.

Subcase is a contemporary circus meeting, a place for presenters to discover contemporary circus, to meet artists and get inspired. The programme consists of pitch presentations with Swedish, Nordic and Baltic circus companies, as well as seminars on current circus topics.

Subcase is held in both Swedish and English with simultaneous interpretation.

Read all about Subcase and the program and registration on www.subcase.se
If you have questions, please mail them to
 
Subcase 2022 is organized in a collaboration between Subtopia, Manegen and Riksteatern.