Sisus pitchaa uuden teoksensa ‘Memoirs of Mud’ Subcasen ohjelmistossa

  • Sisus: Memoirs of Mud. Kuva Cosmin Cristea
  • Sisus: Memoirs of Mud. Kuva Cosmin Cristea

Sisuksen uusin teos ‘Memoirs of Mud’ on valittu osaksi Subcase festivaaliohjelmistoa. Teos on osana pitchaus-konseptia 18.2. ja pitchaus tullaan kuulemaan päivän aikana kahdesti, ensimmäisen kerran aikavälillä 10.30–11.30 ja toisen kerran klo 13–14. Lisätietoja tapahtumasta: https://subcase.se 

‘Memoirs of Mud’ saa ensi-iltansa ensi kesänä Tsekeissä, Trutnovin kaupungissa osana Cirk Uff festivaalia. Teos työstetään loppuun kolmessa eri taiteellisessa residenssissä: kolmen viikon ajan maaliskuussa Tanskassa Dynamo workspacen tiloissa, kahden viikon ajan Helsingissä Cirko – Uuden keskuksen tiloissa sekä viikon ajan Trutnovissa ennen ensi-iltaa. Ensi-illan jälkeen on tavoitteena kiertää teoksella mahdollisimman monia festivaaleja ympäri Eurooppaa. Tällä hetkellä keskustelemme festivaalien kanssa mm. Saksassa, Suomessa, Belgiassa, Ranskassa, Espanjassa, Iso-Britanniassa, Ruotsissa sekä Latviassa. 

’Memoirs of Mud’ on koskettava, ajatuksia herättelevä, komedialla hyöstetty tarina kahdesta naisesta ja taiteilijasta, jotka tutkivat, kyseenalaistavat ja etsivät omaa paikkaansa tässä, toisinaan niin kliinisessä, toisinaan luonnonläheisessä, maailmassa. Teos luo ja välittää absurdeja kuvia ja tunnelmia jokapäiväisestä elämästämme. Se on provosoiva, leikkisä, kaunis ja rohkea, matka täynnä virheitä ja likaläikkiä, säihkyviä juureksia, inkiväärisarvia sekä perunakruunuja. Toisinaan tämä tummanpuhuva mutta kaikkia elämän värejä yhdistelevä nykysirkusteos, puhuu naiseudesta, suhteestamme ympäröivään maailmaan ja toisiimme. 

Työryhmä: 
Artistit ja taiteellinen konsepti: Inka Pehkonen & Imogen Huzel 
Ohjaaja/ulkopuolinen silmä: Santiago Ruiz Albalate 
Tuottaja: Farina Berndt 
Valosuunnittelu: Kauri Klemelä 
Äänisuunnittelu: Timm Weber 
Vaatesuunnittelu: Riikka Manni 
Yhteistuotannossa: Dynamo workspace
Tukijat: Cirkus Cirkör, Cirko – Uuden sirkuksen keskus, Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupunki, Samuel Huberin taidesäätiö, Dynamo Workspace 

Lue lisää Sisuksesta: http://www.sisus.net/