Sirkus Aikamoinen aloittaa vuoden 2022 kiertueen Ranskasta

  • CIRCUS I LOVE YOU. PHOTO MATHILDE SCHOCKAERT
  • Circus I Love You, kuva: Minja Kaukoniemi
  • Circus I Love You, kuva: Minja Kaukoniemi

Vuonna 2018 ensi-iltansa saanut Circus I love you -esitys aloittaa neljännen kiertuevuotensa Ranskasta! Teltta pystytetään tammikuussa Circonova-festivaalille Bretagneen. Esityksiä nähdään festivaalin ohjelmistossa neljä kappaletta, torstaista 20.1 sunnuntaihin 23.1.2022.

“Pluguffanin kylään pystytetyn pinkkikeltaisen sirkusteltan lavalla nähdään kahdeksan sirkustaiteilija-muusikkoa Suomesta, Ruotsista Ranskasta ja Virosta, jotka ovat säveltäneet dynaamisen akrobaattisen ja musikaalisen partituurin. Kohdatessaan yhdessä suurta jännitystä ja leikkiessään painovoiman kanssa kollektiivi hyödyntää nykyaikaista sirkusvälineistöä yhtä lailla kuin perinteisiä hauskoja sekä näyttäviä taitoja. Hiuksista roikkuminen, pärssin tasapainottelu, nuorallakävely teltan katossa, rullaluistelu ja sketsit seuraavat toisiaan musiikin liukuessa saumattomasti kappaleesta toiseen. Tässä Baabelin teltassa kollektiivi vallitsee yli muun, se on villin mielikuvituksen moottori. Naiset ja miehet, niin pienet kuin suuremmatkin akrobaatit toisiaan kantaen ilmaisevat räjähdysmäisesti rakkauttaan sirkustaiteeseen. Tervetuloa rohkeaan ja iloiseen sirkukseen!” Lisää tietoa tapahtumasta Le Théâtre de Cornouaillen sivuilla.  

Seuraa kiertuetta:
www.sirkusaikamoinen.com
www.instagram.com/circusiloveyou
www.facebook.com/circusiloveyou