Keskustelutilaisuus tiedotuskeskuksen tulevaisuudesta 19.1.2022

Keskustelutilaisuus tiedotuskeskuksen tulevaisuudesta verkossa keskiviikkona 19.1.2022 klo 16–18.

Tiedotuskeskuksen hallitus nimesi marraskuussa 2021 työryhmän tarkastelemaan yhdistyksen tulevaisuuden vaihtoehtoisia skenaarioita. Hallitus kutsuu nyt jäsenyhteisöt ja sirkusalan toimijat 19.1. verkossa järjestettävään keskustelutilaisuuteen, jossa esitellään työryhmän työn tulokset, joiden perusteella tiedotuskeskuksen hallitus päätti yksimielisesti ottaa yhdistymisvalmistelun uudelleen käsittelyyn. Hallitus avaa keskustelutilaisuudessa näkökulmiaan ja haluaa välittää avoimesti tietoa skenaariotyöstä, muodostamastaan päätöksestä ja sen vaatimasta suunnittelutyöstä jäsenistölle. Tiedotuskeskuksen tulevaisuuden suunnittelusta halutaan tehdä jäsenistön ja kentän suuntaan mahdollisimman läpinäkyvää. Tervetuloa! 

Saat linkin keskusteluun lähettämällä viestin Johanna Mäkelälle: