Taidelaitosten Taidetestaajat-ohjelmahaku lukuvuodelle 2022–2023 päättyy 5. tammikuuta 2022

Taidealan organisaatiot voivat hakea vierailukohteeksi jättämällä sähköisen hakemuksen Suomen Kulttuurirahaston hakujärjestelmään. Valinnan tuloksista tiedotetaan helmikuussa 2022.

Taiteellinen sisältö

Haku on avoin niin esittäville kuin visuaalisille taiteille. Tilaisuudet voivat siis olla konsertteja, teatteri- tai tanssiesityksiä, taidenäyttelyjä jne. Valinnassa painotetaan sekä taiteellista laatua että yleisötyön innovatiivisuutta ja sopivuutta kahdeksasluokkalaisille. Riman tulee olla enemmistölle sopivalla korkeudella nuoria aliarvioimatta. Musiikin painopiste on ns. taidemusiikissa.

Organisaation juridinen muoto

Organisaation on oltava oikeustoimikelpoinen. Hakijaksi hyväksytään rekisteröidyt yhteisöt ja säätiöt sekä kunnalliset ja valtiolliset taidelaitokset. Yksityishenkilöt ja työryhmät eivät voi osallistua hakuun.

Hakuinfo 10.12.

Järjestämme perjantaina 10. joulukuuta 2021 kello 14-15 hakuinfon lukuvuoden 2022-2023 Taidetestaajat-ohjelmahausta. Ilmoittauduthan keskiviikkoon 8.12.2021 mennessä osoitteessa https://forms.gle/TXvuEcjjW9Sp7urn6.

Koko hakuilmoitus ja tarkemmat hakuohjeet löytyvät osoitteesta: https://taidetestaajat.fi/news/taidelaitosten-ohjelmahaku-lukuvuodelle-2022-2023

www.taidetestaajat.fi
www.konsttestarna.fi
www.lastenkulttuuri.fi