Sirkus Supiaisen uusi NÄYTTÄMÖ-teatteri avautuu 18.12.2021

SUPIAISEN UUTISIA joulukuulle 2021

NÄYTTÄMÖ-teatteri muuttaa Joensuun keskustaan. Uuden tilan avajaisia on juhlistettu pitkin marras–joulukuuta, mutta viralliset avajaiset pidetään Supiaisen ohjelmallisten pikkujoulujen muodossa 18.12. klo 17 alkaen. Tervetuloa juhlistamaan uutta NÄYTTÄMÖ-teatteria kanssamme!

Uudessa tilassa pystymme toteuttamaan aikaisempaa paremmin myös residenssitoimintaa, sillä tilan yhteydessä on myös majoitustila residenssivieraalle.

NÄYTTÄMÖ-teatteri (Koskikatu 8, 80100 Joensuu) on viihtyisä tapahtumapaikka keskellä kaupunkia. Tilaa vuokrataan yhteisöille ja yksityishenkilöille erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia varten. Vuokraamme tilaa ensisijaisesti kulttuuritapahtumien käyttöön, seminaareihin sekä elokuvanäytöksiin. Teatterisalissa on 86 istumapaikkaa, 9m x 9m x 5m kokoinen näyttämö, sekä 6,5m leveä valkokangas. Sali on pimennettävä ja se on täysin varusteltu teatterinäyttämöksi ja myös sirkusesitysten käyttöön.
 
NÄYTTÄMÖ-teatterin muuton yhteydessä Pilkontien sali jää harjoitussaliksi ja Supiaisen Sirkuskoulun opetustoiminnan käyttöön ja näin pystymme samalla kehittämään myös sirkuskoulutoimintaamme päivittäiseksi, kasvattamaan oppilas ja tuntimääriä ja luomaan erinomaiset paikan sirkustaiteen harjoittamiselle Joensuussa. Pilkontien sirkussali sijaitsee alle 3 km matkan päässä Joensuun torilta. Toimitilan ytimen muodostaa 140m2 kokoinen tila, jota voidaan käyttää sirkuksen harjoitus-, ja residenssitoimintaan. Salissa on hyvin kiinnityspisteitä niin ilma-akrobatian, kuin tasapainolajien harjoittamiseen.

Joulukuun vierailuesitykset NÄYTTÄMÖ-teatterissa
Ilmastoutopia (vierailu)
Runsauden pula (vierailu)
Herra Koskisen koko perheen show! (vierailu)
18.12. Supiaisen ohjelmalliset pikkujoulut /TT:n pikkujoulut feat Herra KOSKINEN alkaen klo 17
 
Supiaisen esiintymiset joulukuussa
Rau-Kat,  Puronsuu 30.11. , Polvijärvi 4.12. , Kontiolahti 12.12.
Sirkus jää pystyyn, Kuopio ITAK-näyttämö 2.12.
Runosirkus, Kulttuuritutkimuksen päivät, Joensuu, Kulttuuritehdas Siihtala 8.12.

Sirkus Supiaisen Woyzeck -esitys on valittu mukaan 25. Valtakunnalliseen Monologikilpailuun Oulussa, Kulttuuritalo Valveella 17.–20.2.2022.

Vuonna 2021 tämän hetken tietojen valossa ja Korona-pandemiasta huolimatta pääsimme toteuttamaan NÄYTTÄMÖ-teatterissa 99 omaa näytöstä ja 35 vierailunäytöstä. Residenssissämme työskenteli 11 eri työryhmää.

Kiitämme kaikkia tukijoitamme, yhteistyökumppaneita ja esityksissämme vierailleitta yleisöjä vuodesta 2021. Tehdään vuodesta 2022 taas entistä parempi!

Lue lisää Näyttämö-teatterin sivuilta