Circus++ -hankkeen päätösseminaari 15.–16.6. Tampereella

  • Kuva: Reg Gordon, Galway Community Circus

[Save the date] Tampereen yliopiston hallinnoima Erasmus+ rahoitteinen Circus++- hanke Youth and Social Circus Arts- an Innovative and Inclusive Education for Europe-  järjestää Tampereella ja verkossa päätösseminaarin 15.–16.6.2022. Tilaisuuden ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa. 

Hankkeessa tuotetaan ensimmäinen Euroopan laajuinen kandidaattitason (180 op) nuoriso-ja sosiaalisen sirkuksen pedagogin opetussuunnitelma, joka on läpikäynyt moniportaisen kansainvälisen, akateemisen sekä nuoriso ja sosiaalisen sirkusalan asiantuntijoiden arvioinnin. Ohjelmassa on luvassa tuotosten esittely, mielenkiintoisia asiantuntijaluentoja, työpajoja ja performansseja.

Tampereen yliopiston lisäksi hankkeen muut yhteistyökumppanit ovat: Sorin Sirkus (FI),  Stockholm Uniarts (SE), Circus Cirkör (SE), Galway Community Circus (IE), National University of Ireland  Galway (IE), Le Plus Petit Cirque de Monde (PPCM, FR),  Cirqueon Centre for Contemporary Circus (CZ) sekä nuoriso ja sosiaalisten sirkusten verkosto Caravan.    

Tutustu Circus ++ -hankkeeseen: https://projects.tuni.fi/circus/