Wise Fools suuntaa talvikaudeksi Ranskaan

  • WIse Fools: Hot and Cold. Photo WIse Fools

Trapetsikolmikko Wise Fools aloitti kesäkiertueensa jälkeen uuden esityksen luomisen. Projektin nimi on Hot and cold ja sen ensimmäinen residenssi tapahtui Brysselissä, La Roseraie Espace Cré-Actionissa. Projektin inspiraatio on peräisin ryhmän alkuperistä Suomessa ja Etelä-Afrikassa. Se tutkii kulttuurien yhteentörmäystä huumorin ja sirkuksen keinoin ja inspiroituu artistien omista kokemuksista.

Seuraavaksi Wise Fools liitttyy Mad in Finland kollektiiviin riveihin luomaan Méga Mad esitystä Ranskaan, Cirque Théâtre Elbeufiin. Esitys nähdään marraskuun 13. ja 14. päivinä. Wise Fools esiintyy myös koko joulukuun Ranskassa, Luynesissä. Kyseessä on Cirque Georgetin jokavuotinen joulushow.

Lue lisää Trio Wise Fools -ryhmästä 
Lue lisää Méga Mad -esityksestä