Tanssiteatteri Minimin tuotantohaku kaudelle 2022-2023, avoinna 21.11.2021 asti

Tanssiteatteri Minimin tuotantohaku kaudelle 2022-2023 | Deadline 21.11.2021 
Dance Theatre Minimi’s Open Call for 2022-2023 | Deadline 21.11.2021 *Scroll down for information in English*

Tanssiteatteri Minimi hakee kaudelle syksy 2022 – kevät 2023 ohjelmistoonsa teoksia tuotantohaun kautta. Haku on suunnattu esittävän taiteen ammattilaisille. Ohjelmistoon haetaan teoksia laajasti kehollisen esittävän taiteen kentältä (fyysinen teatteri, tanssi, sirkus, esitystaide…). Hakemuksen avaaminen suhteessa tanssitaiteeseen tai koreografiseen näyttämöajatteluun katsotaan eduksi. Teosehdotuksia haetaan ensisijaisesti Maria-näyttämön ohjelmistoon. Voit hakea ja tehdä tuotantoehdotuksen jo kokonaan tai suurimmaksi osaksi sovitun taiteellisen työryhmän kanssa. Voit myös ehdottaa teosideaa koreografina/ohjaajana ilman lukkoonlyötyä työryhmää. 

Hakemukset käsitellään kahdella arviointikierroksella. Ensimmäisellä kierroksella hakemukset arvioidaan anonyymisti teostietojen sekä työsuunnitelman perusteella. Toisella kierroksella arvioidaan hakemusta kokonaisuudessaan. Päätöksistä ilmoitetaan vuoden 2021 aikana.

• Lisätietoa hausta ja linkki hakulomakkeesseen täällä. Deadline 21.11.2021.

**********

Dance Theatre Minimi is looking for new works for Autumn 2022 – Spring 2023 through the Open Call. Minimi targets the call at professionals in the field of performing arts. Minimi seeks projects on a broad spectrum of physical performing arts (physical theatre, dance, circus, performance art). We encourage articulating the proposal in terms of dance performance or choreographic stage. We primarily seek projects for Maria Stage. You can propose a project with an already gathered or mostly gathered artistic working group. You can also submit your idea as a choreographer/director without an existing working group.

We handle the applications in two rounds. In the first round, we assess the applications anonymously regarding the project idea and plan. In the second round, we assess the applications as a whole. We will inform you about the decisions by the end of the year 2021.

• You can find more information and link to the application form here. Deadline 21.11.2021.