Taiken apurahat taiteilijoille ja työryhmille 10.11. mennessä 

Taikessa on haussa 10.11.2021 mennessä vielä kolme taiteilijoille ja työryhmille suunnattua apurahaa:

Apurahat kulttuurisen moninaisuuden edistämiseen 1.10.–10.11.
Kohdeapurahat 1.10.–10.11.
Liikkuvuusapurahat 1.9.–10.11.

Liikkuvuusapurahat ovat haettavana tänä syksynä viimeistä kertaa. Loppuvuoden ja alkuvuoden 2022 matkoihin voi hakea apurahaa syksyn liikkuvuushaussa. Tätä myöhempiin, vuoden 2022 matkakuluihin ja residenssityöskentelyyn voi hakea kohdeapurahaa. Jatkossa kansainväliseen liikkuvuuteen voi hakea Taikesta apurahaa kaksi kertaa vuodessa, syksyn kohdeapurahahaussa ja keväällä alueiden apurahahaussa.
 
Kansainväliseen liikkuvuuteen kohdistuvat hakemukset arvioidaan jatkossa taidetoimikunnissa, jolloin voidaan hyödyntää taidetoimikuntien asiantuntemusta. Kukin taidetoimikunta käsittelee oman taiteenalansa tai alueensa hakemukset.

Lue kokonaan Taiken tiedote 30.9.2021  (siirryt toiselle sivustolle)