Taike: Aluekumppanuuksien päivä 16.11.

Taike: Aluekumppanuuksien päivä
ti 16.11.2021 kello 12.30 – 15.30
webinaari

Taiteen edistämiskeskus järjestää aluekumppanuuksien päivän 16.11.2021 klo 12.30-15.30. Aluekumppanuuksien päivän teemana on toimintaympäristön muutos. Taiteen ja kulttuurin kenttä on vasta toipumassa pandemian tuomasta työn ja toimeentulon puutteesta. On tarve ansaintatapojen ja yhteistyön vahvistamiselle. Samaan aikaan kulttuurin julkisen rahoituksen tulevaisuus odottaa ratkaisujaan.

Aluekumppanuuksien päivässä julkaistaan tuoreet kulttuurin TEA-viisarin tulokset siitä, miten eri kunnat panostavat kulttuuriin ja hyvinvointiin. Kysymme myös, eriarvoistuuko kulttuurin kenttä alueellisesti? Sekä kuinka valtion rahoitus kuntien kulttuuripalveluille on kehittymässä? Voiko kulttuuri voi toimia vetovoimatekijänä maakunnissa?

Tilaisuus on tänä vuonna verkkovälitteinen ja painottuu keskusteluihin, joita vetää näyttelijä Virpi Rautsiala. Rautsiala toimii Taiken esittävien taiteiden toimikunnan varapuheenjohtajana ja Pohjois-Savon taidetoimikunnan puheenjohtajana.

Ohjelma ja ilmoittautuminen Taiken verkkosivulla.