Sirkus Aikamoisen Circus I love you -kiertue onnistuneesti päätökseen. Uusi esitys muhii residenssissä.

  • Circus I Love You. Photo Mathilde Schockaert
  • Circus I Love You. Photo Mathilde Schockaert
  • Circus I Love You show at Leuven, Belgium, May 2019. Photo Minja Kaukoniemi

Circus I love you -esityksen vuoden 2021 kiertueen viimeiset esitykset olivat lokakuun ajan Brysselissä UP – Circus & Performing Arts -sirkuskeskuksen luona. Koronavuoden peruutusaallon jälkeen esitys jatkoi kiertuettaan viimein tämän vuoden heinäkuussa, ja vuoden aikana esityksiä nähtiin yhteensä 27. Sirkusteltta pystytettiin yhteensä viiteen kaupunkiin Ranskassa, Belgiassa ja  Saksassa. Aiemmin vuoden aikana ryhmän uusi esitys Utopia kiersi Ruotsissa 40 esityksen verran, tehden kuluneesta vuodesta onnellisen paluun työn pariin. Seuraavan kerran Circus I love you nähdään Quimperlessä, Ranskassa tammikuussa.

Ryhmä on ollut residenssissä UP-sirkuskeskuksessa marraskuun alun työstäen ensi vuoden toukokuussa ensi-iltaansa saavaa I love you two -esitystä. I love you two tulee kiertämään ryhmän 500-hengen sirkusteltan kanssa. Esitys koostuu kolmesta livemusiikilla säestetystä 20 minuutin duoteoksesta, jotka jatkavat Circus I love you -teoksen aloittamaa tutkimusta siitä, mitä sirkuksesta jää jäljelle kun se on irrotettu perinteisestä kontekstistaan ja muiden esittävien taidemuotojen vaikutuksesta. I love you two -teosta on työstetty kuluvan vuoden aikana yhteensä kuukauden verran Brysselissä ja Pariisissa. Esityksen seuraava residenssijakso on 2022 maaliskuun lopulta toukokuun alkuun, välittömästi jatkuen ensi-iltaan ja ensimmäiseen kiertueeseen Ranskassa.

I love you two – työryhmä: Sade Kamppila, Oskar Rask, Julien Auger, Benoît Fauchier, Philoméne Perrenoud, Felix Greif, Thibaud Rancoeur, Periklis Dazy, Julia Simon, Pelle Tillö, Thomas Fabien, Davide Arra. 

Lisää tietoa ja kiertueaikataulu: www.circusiloveyou.com

Ennen teltan purkua Circus I love you -artistit valmistavat paikallisten artistien kanssa UP – sirkuskeskuksen La Nuit du Cirque .brussels #3 -sirkusiltamien ohjelman. Luvassa on 12. ja 13. marraskuuta koko yön täydeltä paikan päälle luotuja sirkushetkiä, “Vogelpik”-interaktiivinen esitys teltassa, Circus I love you -ryhmän konsertti ja kaikille avoin suomalainen Karaokeilta!
Lisää tietoa: https://upupup.be/la-nuit-du-cirque-3/

Loppuvuosi Sirkus Aikamoisen osalta kuluu logistiikkaan ja tuotantoon keskittyen. Aikamoinen kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan, taiteilijoitaan, yleisöään ja taustajoukkojaan kuluneesta vuodesta!

www.sirkusaikamoinen.com