Motör Circus Euroopan kiertue 2021 sujui menestyksekkäästi

  • Motör Circus Madridissa. Kuva Eva Filgueira Guimerá
  • Motör Circus Madridissa. Kuva Eva Filgueira Guimerá

Eikka Alatalon Motör Circus pyörähti Saksan ja Ranskan kautta Espanjaan ja takaisin esiintyen tapahtumissa sekä festivaaleilla. Vanhan Volkswagen Pallokeulan tekniikka kesti moitteetta halki Länsi-Euroopan ulottuvan kiertueen paria pientä teknistä pulmaa lukuun ottamatta.

Inspiroivan esiintymismatkan tavoitteena oli myös luoda kontakteja manner-Euroopan sirkusskeneen. Vierailut sirkuskouluissa, teattereissa, underground-mestoissa ja residenssikeskuksissa avarsivat näkemystä ja loivat tuoreita ideoita. Näitä ajatuksia Eikka tuleekin viljelemään jatkaessaan työtään teostensa sekä Salo Circus Festivalin parissa.

Matkan kulkua ja kommelluksia voi tiirailla Instagramissa, johon tulee lisäpäivityksiä vielä näin reissun päätyttyäkin: IG: @motor_circus

Hanketta tukivat:
Taiteen edistämiskeskus
Suomen Madridin-instituutti
Finnland-Institut in Deutschland

Lue lisää Motör Circus -teoksesta