Lumo Companyn marraskuun residenssikuulumisia

  • Lumo Company: Fineline. Kuva Janne-Pekka Manninen
  • Lumo Company: Fineline. Kuva Janne-Pekka Manninen

Lumo Companyn jäsenet Hanna Moisala ja Anniina Peltovako ovat luomassa teosta nimeltä Fineline. Teoksen toinen fyysinen residenssijakso on lähtenyt käyntiin marraskuun alussa Barcelonan lähellä Terrassan kaupungissa. Residenssi on kahden viikon mittainen ja tapahtuu Tub d’Assaigin tiloissa. Tiivis residenssityöskentely teoksen parissa jatkuu läpi vuoden 2022. 

Fineline on nuorallatanssiesitys, jossa käsitellään tasapainon ja epätasapainon häilyvää rajaa. Teos kuvaa nimensä mukaisesti kaikkea sitä missä raja ja ero on hiuksen hieno. Taiteilijat tutkivat rajapintoja fyysisen liikkeen sekä visuaalisen ilmeen kautta. 

Teos saa ensi iltansa syksyllä 2022. 

Lue lisää Lumo Companysta: www.lumocompany.com