Sirkus Magenta hakee täydennystä joukkoihinsa ja muita lokakuun uutisia

  • Sirkus Magenta vanhusten viikolla
  • Sirkus Magenta KotiTV:n kuvauksissa
  • Sirkus Magenta KotiTV:n kuvauksissa

Sirkus Magenta hakee täydennystä joukkoihinsa

Sirkus Magenta ry etsii ohjaajia tuntiperusteisesti sosiaalisen sirkuksen hankkeisiin. Töitä tehdään pääsääntöisesti pääkaupunginseudulla arkipäivisin päiväaikaan. Kohderyhmiämme ovat mm. ikäihmiset, erityistukea tarvitsevat sekä lapset ja nuoret. Työt tehdään parin kanssa ja tehtäviin saa perehdytyksen.

Ohjaajilta toivotaan hyviä ryhmänohjaustaitoja, monipuolista sirkusosaamista ja ymmärrystä sosiaalisen sirkuksen tavoitteista. Työ vaatii kärsivällisyyttä, suunnitelmallisuutta ja joustavuutta. Eduksi katsotaan kokemus sosiaalisesta sirkuksesta, sirkusohjaamisesta sekä sirkusalan koulutus. 

Mikäli olet kiinnostunut tai haluat lisätietoa laita kysymykset ja vapaamuotoinen hakemus   tai .

Uudet KotiTV:n sirkusjaksot on kuvattu

Sirkus Magenta tarjoaa sosiaalisen sirkuksen etäopetusta maailman ensimmäisellä geriatrisella televisiokanavalla, KotiTV:llä. Toimintaa tukee Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimi. Syksyn uusien jaksojen esitysajat ovat 4.–29.10. arkipäivisin klo 12.30-12.45 osoitteessa: https://www.kotitv.fi/

Arvokas-ohjelman loppuhuipennus

Sirkus Magentan Sosiaalinen sirkus lastensuojelutyön tukena -hanke on yksi STEAn 2018-2021 tukeman Arvokas-ohjelman osahankkeista. Arvokas-ohjelma tarjoaa päätösseminaarisarjan syksyn aikana ja viimeisessä 9.11. seminaarissa on puhujana myös Magentan tirehtööri Silja Kyytinen.

Seminaarien teemat:
26.10. klo 10–12, Yksinäisyys
2.11. klo 10–12 Köyhyys
9.11. klo 10–12 Ulossulkeminen

Tilaisuudet ovat maksuttomia. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen https://www.sinaoletarvokas.fi/tapahtumia/.
Lue lisää Arvokas-ohjelman tuloksista ja vaikutuksista https://www.sinaoletarvokas.fi/tulokset/.

Lisätietoa Sirkus Magentasta