Sirkus Aikamoisella ensi-ilta

  • Salsa de Satanás. Kuva: Minja Kaukoniemi
  • Circus I Love You. Kuva: Minja Kaukoniemi
  • Circus I Love You. Kuva: Minja Kaukoniemi

Sirkus Aikamoisen uusimman esityksen, Salsa de Satanásin, loppuunmyydyt ensi-ilta ja esitykset sujuivat Helsingissä Kulttuurikeskus Caisassa syys–lokakuun vaihteessa hienosti. 

Kuun vaihteessa myöskin pystytettiin Brysseliin Circus I love you -ryhmän teltta. Brysselissä sijaitseva Up -Circus & Performing arts -sirkuskeskus juhlii muuttoa uuteen tilaansa, ja Circus I love you:n 14 esityksen sarja nähdään Up-Ening-avajaistapahtumana 2. lokakuuta alkaen 23. lokakuuta saakka. Lisää tietoa tapahtumasta: https://upupup.be/circus-i-love-you-spectacle-sous-chapiteau/

Circus I love you -esitysten jälkeen ryhmä jää vielä muutamaksi viikoksi Brysseliin työstämään Circus I love you:n ja Sirkus Aikamoisen seuraavaa 500:n hengen sirkusteltan kanssa kiertävää teostaan nimeltä I love you two. Residenssin jälkeen marraskuun puolessa välissä Circus I love you jää lyhyelle talvitauolle.

Sirkus Aikamoinen
Circus I Love You