Salon kulttuuripalvelut hakee esityksiä vuoden 2022 ohjelmistoon

Salon kaupungin yleiset kulttuuripalvelut hakee esityksiä ja konsertteja vuoden 2022 ohjelmistoon. Sekä paikallisille että vieraileville taiteilijoille, toimijoille ja työryhmille suunnattu haku aukeaa maanantaina 4.10. ja on avoinna perjantaihin 29.10.2021 asti. 

Sähköinen haku auki 4.–29.10.2021

Ohjelmahaun kautta etsimme sisältöjä eri kohderyhmille ensisijaisesti kulttuuritila Näkkäriin. Näkkärin ohjelmiston runkona toimivat matalan kynnyksen Yleisöperjantai-illat (joka kuun ensimmäinen perjantai) sekä koko perheelle suunnatut Lasten lauantait (joka kuun toinen lauantai). Mahdollisuuksien mukaan tarjolla on myös muita esiintymisaikoja- ja tiloja. Valituille esiintyjille maksetaan palkkio sekä tarjotaan tuotannollista tukea.

Sähköisen hakulomakkeen löydät osoitteesta https://forms.office.com/r/y2eWL1Uzv7. Vastaathan kaikkiin pyydettyihin kysymyksiin.

Rapeaa ja rouheaa kulttuuria

Kulttuuritila Näkkärin nimi viittaa rakennuksen naapuriin, jossa aikoinaan toimi maineikas näkkileipätehdas. Mielestämme kulttuurin tulisikin olla osa arkea kuten sukupolvesta toiseen ruokapöydissä pysynyt näkkileipä, laadusta tinkimättä! Samaa ajatusta pyrimme toteuttamaan myös Näkkärin ohjelmatyössä. Lisätietoja tilasta ja sen varustelusta löydät sivuilta www.salo.fi/nakkari.

Heräsikö kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Salon kaupunki, yleiset kulttuuripalvelut
– kulttuurituottajat Suvi Aarnio, p. 044 778 4982, sp.  ja Sini Lundgrén, p. 044 778 4983, sp. .

Lisätietoa Salon kulttuuripalveluista: www.salo.fi/kulttuuri