NÄYTTÄMÖ-teatteri muuttaa Joensuun keskustaan ja muita Sirkus Supiaisen uutisia

NÄYTTÄMÖ-teatteri muuttaa Joensuun keskustaan osoitteeseen Koskikatu 8. Uuden tilan avajaisia tullaan juhlistamaan marraskuussa. Lokakuussa keskitymme tilan valmistelutöihin ja teatterinkaluston muuttoon. Uudessa tilassa pystymme toteuttamaan aikaisempaa paremmin myös residenssitoimintaa, sillä tilan yhteydessä on myös majoitustila residenssivieraalle.

NÄYTTÄMÖ-teatterin muuton yhteydessä Pilkontien sali jää kokonaisuudessa Supiaisen Sirkuskoulun opetustoiminnan käyttöön. Näin pystymme samalla kehittämään myös sirkuskoulutoimintaamme päivittäiseksi, kasvattamaan oppilas- ja tuntimääriä sekä luomaan erinomaiset paikan sirkustaiteen harjoittamiselle Joensuussa.  

Omaehdotteisen työaikamallin työntekijävalinnat

Sirkus Supiainen on saanut hakemuksia Routa companyn mallin mukaisiin omaehdotteisen työaikamallin työtehtäviin ja teemme valinnat lokakuun aikana. Tiedotamme valinnoista ja uusista taiteilijoistamme, kun sopimukset on tehty. Kiitos kaikille työhön hakeneille!

Lokakuun esityskalenteria

Lokakuussa Residenssissämme työskentelee PELI – liikkuva tanssiteos lapsille -työryhmä. Muut lokakuun esitykset ovat Sirkus Supiaisen ohjelmistoa. 

10. 10. SIRKÜSMOBILE Uimaharju ja ENO
16.10. Kiertävä sirkusfestivaali, (Ulkopuolella, Vegas-show) ENO
20.10. SIRKUSMOBILE, Säkylä
21.10. SIRKUSMOBILE, Säkylä
22.10. Ulkopuolella, KUOPIO (Tanssiteatteri Minimi)
22.10. LIIKKUVA LAUTAPELI (vierailu) 14
23.10. LIIKKUVA LAUTAPELI (vierailu) 11
23.10. LIIKKUVA LAUTAPELI (vierailu) 18
29.10. Runosirkus ITAK-näyttämö, KUOPIO

Liikkuva Lautapeli

Tule pelaamaan kanssamme!
 
Liikkuva Lautapeli on interaktiivinen lastentanssiteos kaiken ikäisille. Valtavalla pelilaudalla seikkailevat pelinappulat Pinksu ja Vinksu, joiden tehtävänä on pelastaa maailman värit.

Yleisö saa omilla pelipalloillaan vaikuttaa pelin kulkuun eli musiikkiin ja liikkeeseen: Laitetaanko musiikki päälle vai pois? Hidastetaanko vai nopeutetaanko? Pysäytetäänkö kokonaan? Yleisön tehtävänä on joka tason jälkeen tunnistettava tanssittu ja soitettu lastenlaulu. Näin pelastuu aina uusi väri ja pelimatka seuraavalle tasolle jatkuu.

Laulun tunnistamisesta ja pelin kulusta vahtia pitää Pelituomarimme Pirketta ja rytmijalan laittaa liikkeelle Muusikkomme Nimi. Liikkuva Lautapeli tarjoaa hullunkurisia hetkiä, jännitystä ja yllätyksiä sekä antaa yleisölle mahdollisuuden toimia aktiivisina pelinrakentajina.

Oletko valmis Liikkuvan Lautapelin seikkailuun?

Taiteelliset johtajat ja tanssijat Riikka Tolonen & Serja Vesterinen
Äänitaiteilija Ilmari Tiitinen
Näyttelijä Riikka Voutilainen
Lavastus Sarah Wegner
Tukijat Niilo Helanderin säätiö, Taiteen edistämiskeskus, Joensuun kaupunki ja NÄYTTÄMÖ-teatteri

Esitykset 22.–24.10. Joensuussa

Lisätietoa:
Liikkuva Lautapeli https://www.facebook.com/events/915872302352788
NÄYTTÄMÖ-teatteri https://teatterinayttamo.fi/
Sirkus Supiainen http://supiainen.com/