Lumo Companyn ensi-Ilta lokakuussa

  • Flow Productions & Lumo Company: AER. Harjoitukset. Kuva: Janne-Pekka Manninen. Flow Productions & Lumo Company: AER. Rehearsal. Photo: Janne-Pekka Manninen.
  • Lumo Company & Flow Productions: AER. Kuva: Janne-Pekka Manninen
  • Lumo Company & Flow Productions: AER. Kuva: Janne-Pekka Manninen

Sirkustaiteilija Hanna Moisala ja tanssitaiteilija Pirjo Yli-Maunula ovat ensi-illan äärellä Oulussa 16.10.2021, kun AER, Lumo Companyn ja Flow Productionin yhteistuotanto näkee yleisön Kulttuuritalo Valveella.  

AER viittaa ilmaan, tuuleen ja ilmavirtaukseen, elämää ylläpitävään elementtiin. AER on immersiivisiä piirteitä sisältävä teos, joka esitetään pienelle yleisömäärälle kerrallaan. Kulttuuritalo Valveen Valvesalissa esitettävä AER on moniaistinen ja intiimi elämys, jonka sisään katsoja asettuu. Teos yhdistää sirkus- ja tanssitaidetta, visuaalisuutta ja musiikkia luoden kokonaisvaltaisen kokemuksen. Teos hyödyntää visuaalisuudessa ja näyttämötoiminnassa materiaaleja, kuten silkkipaperia ja kiviä – näistä kontrastisista elementeistä rakentuu kinesteettisiä eläviä installaatioita yhdessä esiintyjien liikkeen kanssa.

Teosta ovat luomassa siinä esiintyvien Moisalan ja Yli-Maunulan lisäksi pukusuunnittelija Pirjo Valinen, äänisuunnittelija Aake Otsala, valosuunnittelija Jukka Huitila ja lavastaja Heidi Kesti. Valokuvaajana toimii Janne-Pekka Manninen. Esitykset ovat Oulussa 16.10- 24.10.2021. Lippuja myy Ticketmaster ja kulttuuritalo Valveen lipunmyynti.

AER Trailer

Lisätietoa: 
Lumo Company