Kallo Collectiven The Divine Lie vihdoin ensi-iltaan

  • Kallo Collective: The Divine Lie – Jumalaton valhe (Kuva: Janne-Pekka Manninen)
  • Kuvassa Marina Cherry Only Bones 1.6
The Divine Lie – Jumalaton Valhe, saa lopultakin ensi-iltansa ensi kuussa Cirko – Uuden sirkuksen keskuksessa. Teoksen alkuperäisestä ensi-illasta tammikuussa aika on kulunut hämmästyttävän nopeasti ja työryhmä on enemmän kuin valmis ottamaan yleisön vastaan.  Liput ovat myynnissä Tiketissä ja lisätietoja teoksesta löytyy mm. Cirkon sivuilta. Ensi-ilta 17.11. klo 19.00. 
 
Ja mikä hienointa, elokuun runsaan kotimaan esitystarjontamme lisäksi syyskuun aikana Only Bones -teokset kiersivät, todellakin kiersivät eri puolilla maailmaa. Marina Cherryn versio 1.6 matkasi New Yorkista Philadelphian kautta Missoulaan ja Thom Moncktonin versio 1.0 vieraili Itävallassa sekä teki pienimuotoisen Norjan kiertueen. Kiertue Norjassa onnistui lopulta kolmannen siirron jälkeen. 
 
Syyskuussa saimme myös täydennystä ”toimiston” tiimiimme. Sirkusohjaaja Niina Rinta-Opas on toivottu lisäapu teosten myyntiin ja markkinointiin. Ja mikä parasta, Puotilan toimitila mahdollistaa ryhmän historiassa ensimmäistä kertaa lähityöskentelyn, etätyöskentelyn lisäksi. 
 
Eikä siinä vielä kaikki. NouNous Festival järjestetään taas joulukuussa, mikä viime vuoden peruutuksen jälkeen on huojentavaa. Festivaalin ohjelmisto julkistetaan lokakuun aikana, ja lisäinfoa myös seuraavassa, marraskuun uutiskirjeessä. 
 
Ja niille, jotka eivät malta odottaa, sosiaalisen median kanavillemme tulee pian lisätietoja. Tervetuloa!