Kai Kuutamo & Sirkussirkus: Poikkeva syksy virkistää!

  • Life Becomes Us - Valokuvaaja: Rauli Katajavuori
  • Talvenselkä-musiikkivideo - Valokuvaaja: Jimmy Träskelin
  • Roskaa-musiikkivideo - Valokuvaaja: Kaj-Mikael Schütt

Syksyllä Kai Kuutamo & Sirkussirkus on toteuttanut tavallisten esitys-, kauppa- ja työpajahommien lisäksi monelaista normaalista poikkeavaa toimintaa:

Syyskuussa Kaj-Mikael Schüttin uusi nykysirkusesitys Life Becomes Us saatettiin ensi-iltaan Joensuussa Sirkus Supiaisen kupoliteltassa Näyttämö Teatterin pihassa. Esitystä kehitetään edelleen ohjaaja Rauli Katajavuoren kanssa, ja seuraavat näytökset riippuvat teltan liikkeistä ensi vuoden puolella. Edellisestä nykysirkusesityksestä onkin vierähtänyt jo neljä vuotta. Lisätietoa esityksestä: www.sirkussirkus.com/lifebecomesus

Syyskuussa kuvattiin myös haitarivirtuoosi Toni Perttulan uusi musiikkivideo Taalintehtaalla kappaleelle Talvenselkä, jossa toisena esiintyjänä on Kai Kuutamo. Kappale sävellettiin alunperin Kai Kuutamon tuliesitystä Prasua varten, mutta se päätyikin uuden Pajavasara-levyn avausraidaksi. Kuvauksen ja editoinnin hoisi Jimmy Träskelin. Video julkaistiin lokakuussa ja se on nähtävillä Youtubessa

Lokakuun puolessa välissä purkitettiin myös Merkkarit & Kai Kuutamo -kokoonpanon musiikkivideo yhteistyössä Brave Teddy -tuotantoyhtiön kanssa. Video on vielä julkaisemattomaan kappaleeseen, joka kantaa työnimeä ”Roskaa”. Mukana yhteistyössä on Suomen Luonnonsuojeluliitto, Luontoliitto sekä Pidä Saaristo Siistinä ry. Odottelemme innolla lopputulosta, joka julkaistaan puolen vuoden sisällä yhdessä uuden kappaleen ja mahdollisen uuden levyn kanssa. Sillä välin Merkkarien ja Kai Kuutamon touhuja voi seurailla verkkosivuilla: www.merkkarit.com

Loppuvuosi sujuu sulatellessa kaikkea mennyttä ja suunnitellessa ensi vuotta. Esityskalenterissa on vielä paljon tilaa. Varauksia otetaan mielellään vastaan, vaikka kyllä tässä kohtaa pitkää vuotta jo lepokin on paikallaan.

Mukavaa syksyä kaikille ja muistakaa käyttää heijastinta!

Lue lisää: sirkussirkus.com